1
Ostali sportovi

IVANA ŠPANOVIĆ: Hvala državi

Objavljeno: 15.09.15 u 10:51

Ivana Španović je pre manje od mesec dana osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Pekingu, magičnim skokom od 7.01 metar.

Time je postavila još jedan istorijski uspeh i kraljicu sportova podigla na još jedan stepenik više.

Za taj ogroman uspeh svakako je zaslužan ceo jedan tim, a ponajviše Ivanin trener Goran Obradović.

– Kao što mi obaramo rekorde, tako ih obara i država -rekla je zadovoljno najbolja srpska atletičarka Ivana Španović.

Njen trener Goran Obradović je ukazao na suštinu:

– Otkako je 2008. godine doneta Uredba o nagrađivanju sportista, koja je srećom prerasla u Zakon, ova oblast u našem društvu podignuta je na drastično viši nivo. Pravi je to bio potez – kaže Obradović.

– Ovo sam rekao i na prijemu kod premijera Aleksandra Vučića. Ostavljam statističarima da prebroje tadašnje i sadašnje uspehe. Štednja ima svoje efekte, ali se ulaganjem napreduje. Nekada smo se bavili sportom, tako što smo prestajali u punoj snazi razmišljajući šta ćemo dalje da uradimo u životu – ističe Obradović.

– Sada možemo da usmerimo napore na daleko duži period i to donosi boljitak u interesu države i celokupne nacije. Evo, sada smo i nagradu dobili brže neko ikada – podvukao je Obradović.

0
0

1 Komentara

  1. Od miljenice nacije, počinje polako da se obrće situacija i da se gadi ljudima… Šta ti je trebalo da se šlihtaš tom izdajniku i da mu javno ljubiš dupe zadnjih dana? Mani se politike i lopova, i drži se svog poziva zbog kog su te ljudi i zavoleli… Nije ti Vučić dao pare, narod je. Taj zakon i premije su bile i pre imperatora… Čuj prebroj uspehe sada i nekada!? Pa po tome su devedesete bile zlatne, i to je recept za uspeh!? Nisi bzvz na Tarzaniji bila na drugoj poziciji u izboru „gad nedelje“… Da nije bilo Mitrovićevog dupe-uvlakačkog monologa, ponela bi lentu… Budi se dok ne bude kasno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter