1
Ostali sportovi

Foto: STARSPORT

PODRŠKA OD MLADIH ŠAMPIONA: Rađen je bio i ostaće idol mnogima!

Objavljeno: 22.05.15 u 17:01

Posle prvobitnog šoka i neverice posle saznanja da je Nikola Rađen pao na doping testu i nekoliko dana tišine njegovih saigrača, počeli su redom mnogi da mu pružaju podršku. Redom su se oglašavali Danilo Ikodinović, Denis Šefik, Živko Gocić, ministar Vanja Udovičić i drugi. Da ne bude zabune, niko od njih ne šalje poruku mladima da je u redu drogirati se, a mnogi nekako pogrešno protumače njihove gestove, i niko ne opsorava da je Nikola napravio veliku grešku, ali im je teško i ne mogu a da ne pruže podršku saigraču i prijatelju u ovakvoj situaciji.

Nikolin doprinos srpskom vaterpolu i reprezentaciji ostaje isti, broj medalja govori sam za sebe… Momci iz tabora šampiona Srbije, vaterpolisti Partizana Dimitrije Rističević i Marko Manojlović želeli su u svoje lično ime i u ime saigrača da Rađenu pruže podršku.

Rađen je dobar momak, veliki igrač, mnogo znači vaterpolo reprezentaciji i vaterpolu uopšte. Čast mi je bila da me dočeka u reprezentaciji i da igram sa njim. Mnogima je idol, i u Partizani i u zemlji, a i šire. To će tako ostati i u buduće. Uz njega smo, on je takva veličina i nije zaslužio ovakvo provlačenje po medijima i to što su ga tako ocrnili. Ponavljam, idol je mnogima i tako će i ostati, bez obzira na ovu situaciju – jasan je Rističević.

Manojlović je dodao:

– Čast je bila i stajati na ivici bazena, a kamoli igrati sa njim i ostalim momcima. Ima našu podršku.

Rađen je sa Partizanom osvojio pet duplih kruna i Ligu šampiona, a mnogi od momaka koji sada igraju su ga gledali kao uzora. Imaju i sada primer šta nikako ne teba da rade.

Nikoli i njegovoj porodici je trenutno najteže. On će dati sve od sebe da se iskupi, a svako treba da razmisli još jednom da li će ga baš do te mere osuđivati…

 

0
0

1 Komentara

  1. Stvarno..??? idol mladima???Idol sampionima???
    Covek koji se drigirao i pao na testu na kokain? Ne cak ni na marihuanu nego na kokain???
    Pa ovo ima samo u Srbiji i nigde vise

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter