0
Evroliga

SVE SPREMNO ZA FEŠTU U EVROLIGI: Zvezda večeras s Olimpijakosom

Objavljeno: 07.11.14 u 09:22

Košarkaši Crvene zvezde spremni su da nastave svoje putešestvije u Ligi šampiona. Večeras će, u okviru 4. kola Grupe D, u Kombank Areni dočekati grčki Olimpijakos.

Crvena-Zvezda-Olimpijakos

Meč dva kluba biće izuzetno zanimljiv za gledanje, ne samo zbog onoga što će se događati na samom parketu, iako će to, razume se, biti centralni predmet izveštavanja i analize.

Kao što je poznato, navijači atinskih i beogradskih crveno-belih, Delije i Ojpa 7, gaje bratski odnos. Simpetizeri grčkog tima su najavili dolazak u Beograd, a nema sumnje da će fanovi ovih timova biti smešteni – na zajedničkoj tribini odakle će pesmom nositi oba kluba.

Međutim, one kojima navijački folklor ipak nije blizak srcu najviše će zanimati sama događanja na terenu. A tim s Malog Kalemegdana će pred sobom imati izuzetno težak ispit.

U ostalom, Olimpijakos je ekipa koja je u poslednjih tri sezone dva puta bila na krovu Evrope. Ruku na srce, igrački kadar je promenjen, ali samo ime tima sa Pireja je dovoljno zvučno da izaziva poštovanje.

Međutim, četa Dejana Radonjića je ove sezone pokazala da poseduje ogroman kvalitet. Napadački duo Markus VilijamsBobi Marjanović pretvorio se u mašinu „perpetum mobile“ koja je napravljena da melje sve svoje rivale.

– Hvala navijačima što će doći u tolikom broju o čemu najbolje svedoči podatak da su sve karte rasprodate u prvom danu. Svesni smo ko nam dolazi u goste. Najmanje što se od nas očekuje je da ponovimo izdanje sa prethodne dve utakmice na našem terenu, a ja se nadam da ćemo pobediti – rekao je Radonjić.

Meč između Crvene zvezde i Olimpijakosa igra se u petak sa početkom u 19:00 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter