4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OBARAČ DRONOVA NA METI VELIKANA: Mitrovića traži bivši prvak Evrope

Objavljeno: 27.10.14 u 21:44

Miljenik srpskih navijača zbog obaranja drona na utakmici Srbija – Albanija – Stefan Mitrović (24) karijeru bi mogao da nastavi u redovima višestrukog prvaka Evrope koji se trenutno ne nalazi na svom uobičajenom nivou.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, kako prenosi Gatzeta delo Sport za srpskog reprezentativca ne zbog njegovih protiv-vazdušnih sposobnosti već igračkih kvaliteta zainteresovan je ni manje ni više nego Milan.

Roso-neri traže pojačanje u odbrani i čini se da je baš Mitrović jedan od najozbiljnijih kandidata da ojača bedem ispred gola Milana, ali je pitanje kako će na ovu vest reagovati čelnici Frajburga sa kojim naš reprezentativac ima ugovor do juna 2018. godine.

Mitrović je u Srbiji igrao za Metalac iz Gornjeg Milanovca, a pre dolaska u Frajburg branio je boje Kortrajka i Benfike u kojoj se nije najbolje snašao pa je drugi deo prethodne sezone proveo na pozajmici u Valjadolidu. Međutim, da se radi o kvalitetnom štoperu dokazuje činjenica da selektor Dik Advokat u njega ima puno poverenje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Дечко је играо и у Ваљадолиду и растурао, то нисте написали ,а пишете како се није снашао у Бенфики.

    0
    0
    Odgovori
    • Mitrović je u Srbiji igrao za Metalac iz Gornjeg Milanovca, a pre dolaska u Frajburg branio je boje Kortrajka i Benfike u kojoj se nije najbolje snašao pa je drugi deo prethodne sezone proveo na pozajmici u Valjadolidu.
      *ispravljeno je na Aleksandrovu sugestiju, da ne bude zabune

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter