40
Domaći fudbal

FOTO: Fotoshop

PAKT DELIJA I GROBARA PRED DERBI: Zajedno protiv ‘Šiptara’?

Objavljeno: 16.10.14 u 10:10

Samo četiri dana posle prekinute utakmice između Srbije i Albanije, na stadionu u Humskoj će se odigrati 147. „večiti derbi“, a vatreni navijači Crvene zvezde i Partizana pozivaju na zajedničko navijanje protiv „Šiptara“, bez međusobnih varnica.

FOTO: Fotoshop
FOTO: Fotoshop

Naime, na društvenim mrežama pojavio se veliki broj poziva, što Delija, što Grobara, da se u subotu dve navijačke grupe udruže i pokažu šta misle o Albancima. Da se Srbija najzad jednom složi i da srpski debi posle duže vremena ne bude poprište borbi „ljutih“ rivala. Da li će apeli uroditi plodom videćemo u subotu od 19 časova, kada je na programu naša fudbalska svetkovina.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

40 Komentara

  1. ЗА НАШУ СРБИЈУ!!! ПРАВОСЛАВЉЕ И СРБСТВО ИЗНАД СВЕГА, ПА МОЈЕ ЗВЕЗДЕ!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaka cast, puno mi je srce kada ovako nesto procitam… Nije ni bitno za koga navijam, svim srcem podrzavam ovo! Kao sto rekose zemljaci, konacno da se i mi slozimo, samo se nadam da to nece biti samo ovog puta! SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pozzz svima

    Ja sam navijac partizana iako nisam nikad bio na fudbalskoj utakmici isog ., jednostavno sam zavolio taj klub u rano djetinjstvu al nastranu to . Iz banjaluke sam i o navodima dva velika kluba i njihovim pristalicama zelim da kazem svoje misljenje..
    – zar nas srbe uvjek treba da ujedinjuje neko trici koji nam zele „zlo“
    – zasto uvjek na utakmicama bilo domacim bilo reprezentativnim ne vlada postvanje medju
    navijacima i timsko navijanje i time posaljemo jasnu sliku u svjet a ne vandalizam zbog koga smo cesto bili kaznjavani
    – kada govorimo o toj utakmici jasno je da radi o strasnoj provokaciji ciljano smisljenoj na koju smo mi opet nasjeli i poslali pogresnu sliku u svjet
    – primjer zasto srbi nemogu da izbjegnu neki ret jer u posljednih 300g da smo izbjegli 50% ratova danas bi srbija imala oko 30 – 40 miliona stanovnika mi stalno ginemo i sve nas je manje i manje
    – cinjenica je da je i zakazala sigurnosna sluzba jer umjesto te zastave mogla je biti i bomba velike razorne moci
    I tako dalhe i itg.. dajte srbi da se opametimo vec jednom krajnje je vrijeme

    Poozzzzzzzzz

    0
    0
    Odgovori
  4. kao veliki partizanovac potpuno podrzavam akciju,ako bude tako,bilo bi zaista lepo,samo se bojim da se ne pretvori opet u neku lakrdiju,ne moramo da se volimo,ali se moramo medjusobno postovati,i od sveg srca zelim da se u subotu na stadionu partizana vidi nesto sto se do sad nije desavalo,a posle cemo se okrenuti klupskim obelezjima,uostalom,utakmica ne odlucuje o ni cemu,i zato bi mogla da prodje ova akcija i sad a i uvek,dosta smo krvi prolili jedni protiv drugih,bezveze,oni su nas u utorak popisali,sad im valja vratiti bal tim malim gestom

    0
    0
    Odgovori
  5. Видите да се ништа није случајно десило. Морало је изгледа тако нешто да се деси да би се Срби уједнили, зато слава Богу за све!

    0
    0
    Odgovori
  6. Partizan volim najvise, ali mi je itekako puno srce kad vidim Grobare i Delije slozne u necemu! A i svi ostali kada vide da se spojilo nespojivo dobice i vise nego jasnu poruku. I Albanci i ceo svet. Ta ideja bi bio pun pogodak i podrzavam! Pozdrav svim Grobarima i Delijama! <3

    0
    0
    Odgovori
  7. Slazem se sa ovim i mislim da derbi i ta „netrpeljivost“ izmedju Delija i Grobara treba da ostane u drugom planu. Ipak je reprezentacija bitnija od klupskog fudbala. Zato sad, svi ko jedan, bez baklji i gadjanja srpskih igraca, dokazimo onom necivilizovanom siptarskom plemenu ko su SRBI!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Ja bih voleo zajednicku koreografiju da vidim ! U slucaju da bude zajednicka koreografija skidam kapu i jednim i drugima ! Cekam dan kada cu na derbi da dodjem sa prijateljima koji ne navijaju za isti klub kao ja, a da prodjemo bez ikakvih problema !

    0
    0
    Odgovori
  9. Ljudi moji, samo jedna negativna ocena na svim komentarima, mislim da to govori sasvim dovoljno da je svest svih nas, mene kao grobara a takodje i delija na jednom visokom nivou i da su se prioriteti promenila, da je jedinstvo i Srbija na prvom mestu i da bi ovo bila BUM vest u celom svetu ako bi se navijaci pomesali sa zastavama klubova i motivima nase jedine Srbije! To bi bila prava poruka celom svetu i ja je podrzavam i nadam se da ce se ostvariti…. Majka Srbija, rezultat nebitan…

    0
    0
    Odgovori
  10. KRAJNJE VREME JE DA SE VEC JEDNOM SLOZIMOI UJEDINIMO. DELIJA SAM ALI TO SAD NEMA VEZE . SRBIJA U SRCU . NEK POBEDI KO JE TRENUTNO BOLJI. POZDRAV . ZA SRPSTVO.

    0
    0
    Odgovori
  11. BRAĆO DELIJE I GROBARI POKAŽIMO NA DERBIJU KOLIKO VOLIMO NAŠU SRBIJU NAŠU OTADŽBINU————ŽIVELA SRBIJA

    0
    0
    Odgovori
  12. Samo sloga Srbina spasava!Ovim cemo dokazati da zajedno mozemo SVE,i time pokazati Siptarima koliko volimo NASU SRBIJU!!!

    0
    0
    Odgovori
  13. Svaka cast junaci, tako treba, neka na terenu pobedi fudbal i bolji tim, a navijaci neka pokazu Sipcima i svetu kako se voli svoja zemlja. Necu mocu da prisustvujem derbiju, ali imate moju podrsku.

    Pozdrav za sve Delije i Grobare,
    Grobar

    0
    0
    Odgovori
    • alo..molim da sipci pises malim slovima,takav propust je oprostiv ali samo ovaj put.pozdrav srbskim navijacima(bez kriminalaca).Delija!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter