8
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SVETSKI HAOS: Albanci napali Srbe u Beču! (FOTO)

Objavljeno: 15.10.14 u 08:52

Nakon prekida utakmice između Srbije i Albanije zbog unošenja zastave „Velike Albanije“ na stadion u Humskoj, „domino-efekat“ zahvatio je Evropu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prevedeno: neredi sa stadiona u Humskoj – proširirili su se na Austriju, tačnije Beč.

Naime, nedugo nakon nereda u Beogradu, na ulicama Beča došlo je do sukoba lokalnih Srba i Albanaca. Pravom srećom nije bilo ozbiljnije povređenih, pošto je na vreme reagovala policija.

Albanci-Bec

Sve se zakuvalo zbog toga što su Albanci otišli do 16. bečkog okruga, lokacije na kojoj su Srbi vlasnici nekolicine ugostiteljskih objekata.

Odmah po dolasku među Srbe, Albanci su počeli da gađaju lokale flašama, diminim bombama, bakljama i ostalim pirotehničkim oruđem.

Albanci-Bec1

Policija je tada uspešno intervenisala pošto je uspela da otera grupu neprijateljski nastrojenih Albanaca.

Međutim, ekspresno su odgovorili Srbi, pošto se njih 200 okupilo u rekordnom roku i omdah su pokušali da krenu u „kontra-ofanzivu“.

Tokom noći u ovom delu Beča, kako prenose lokalni mediji, jake policijske snage su održavale bezbednost građana, pošto se u vazduhu mogla osetiti naelektrisana atmosfera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. Dobili bi oni sinoc dobre batine, da becka policija nije stvarno dobro i brzo reagovala. Njih 50ak gadjali su srpske lokale u 16 okrugu. Onda se okupilo oko 200 srba, dosla je i policija a albanaca posle nije bilo nigde, razbezali se na sve strane.
    Ne zelim ovde da opravdavam nase ali mora da se zna ko je prvi poceo…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav diljacki i baksuzan narod ovi siptari i albanci. Evropa mora sto pre da se probudi i da ukine demokratiju prema njima, inace ce ta demokratija da im dodje glave. To su divljaci i gotovo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa mamu im siptarsku,sta sada oce?zahvaljujuci sljamu sa zapada,dobili su sve…a i srbi su pravi maleri,svaka guda se kaci za njih…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter