38
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BRAT ALBANSKOG PREMIJERA IZAZVAO INCIDENT: Incidenti i na terenu i u loži (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.14 u 23:01

Ceo incident na stadionu Partizana sa puštanjem drona sa zastavom Albanije na kojoj je bila iscrtana mapa Velike Albanije izazvao je prema saznanjima Blica brat premijera ove države Edija Rame – Orfi Rama.

Istog trenutka srpska policija je uhapsila izgrednika koji je isprovocirao incident zbog kojeg je usledio prekid meča. Na snimku ispod možete da vidite incident sa terena i iz lože Partizanovog stadiona.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

38 Komentara

  1. POMAZE BOG BRACO.ja sam za to,braco srbi,da mi to koljemo….jer ako budemo chekali reakciju owe nashe shugawe wlade,pa mi smo ga popushili….

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve je to sematski osmisljeno. Opet se trazi povod, da nasi krenu prvi, pa da opet incest nacija bude ugrozena. Ali mislim da ih je trebalo dobro istuci, od igraca na terenu i ostatak podrske koji je bio u lozi. Pa nek nas onda izbace iz takmicenja, i ovako nemamo nikakvog uspeha.

    0
    0
    Odgovori
  3. sramota sta su nam uradeli utakmica visikog rizika a obezbedjenje cista nula ladno su mogli i bombu da nam spuste u teren..

    0
    0
    Odgovori
  4. Kao prvo ! Srbi su krivi za 1 i 2 svetski rat i balkanski rat i uvek se pravdate da niste krivi ! I sada ste pustli snimak da se pravdate mislite proci ce to , hoce proci kao Kosovo! Jel znate koliko krvi se lepi na vasim rukama? Mislite da cete u raj !?!?

    0
    0
    Odgovori
    • Kao prvo, istorija ti je sedi 1, kao drugo, prvi balkanski rat je pokazao da Srbija trazi nezavisnost potpunu, kao i Grcka, Crna Gora, kao i Bugarska, medjutim u Drugom balkanskom ratu, bugari su napali Srbiju.. i svi to znaju, nego se ti pravis mutav i tu si kao neki kvazi istoricar koji ne znas ni svoju istoriju, ko zna odakle si, A Kosovo posle Prvog balkanskog rata je oslobodjen od strane turaka, gde se albanci i dalje nigde ne pominju jer su oni nastali najvise pod uticajem velike britanije i austrougarske, tako da je suvisno i debilno pisati o tome vise

      0
      0
      Odgovori
    • Što se pišeš i razmišljaš o Srbiji i Srbima?Uči svoju istoriju, brini svoju brigu, ne daj svoje i NE DIRAJ TUĐE!

      0
      0
      Odgovori
  5. A gde je minutama spavala drzavna bezbednist dok terirusta mirno pired predsednika drzave Srbije sorovodi teroristicko organizivani akt, ni to ne bi uradili da navijaci nisu snimilu kako komanduje teroristickom zastavom velike Albanije !?

    0
    0
    Odgovori
  6. Samo da mi ne najebemo na kraj, posto smo mi krivi za sve sto se desi. Bagra Siptarska odvratna, uvjek su stoka bili. Oni jedva cekaju da urade nesto lose. Ne umiju ni svetinje da postuju, penju se na crkvu mater im jebem. Mislim da ce se igrati novi mec I a da cemo ih pocistiti a toj stoki ce presuditi Onaj Gore sto sve vidi I sve daje po zasluzi. Nisu mozda navijaci trebali ulaziti na teren, ako su oni stoka mi ne moramo biti. Sve u svemu nadam se da ce se sve zavrsiti u nasu korist jer smo manje krivi I oni su ovo izazvali. CG voli Srbiju I volje ce je uvjek.4C

    0
    0
    Odgovori
    • ne mi netreba na teren da ulazimo , ni kad bi strljali srpsku decu,silovali srpkinje . Pokazati KAO UVEK DO SADA KAKO SMO MI DOBRI MIROLJUBIVI NAROD. DOKLE BRE VISE. A JEL SE PITAS STA BI BILO DA SMO TO URADILI STA BI BILO. DOKLE VISE BRE .

      0
      0
      Odgovori
  7. Majstor je komotno mogao i bombu da unese kakvo je obezbedjenje, ali j…. to sta je sacica ljudi, njih 40 -50 hiljada moglo je da odleti u vazduh , ali kad seta 100 pedera onda ni musica da prodje e moja raspala Srbijo!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Veoma dobro receno , cak sta vise ne bi me cudilo da je pustio ovu zastavu zajedno sa toletom, u fazonu drugarski i ko njega pusti u lozu, samo jos jedan dokaz koliko smo bedni

      0
      0
      Odgovori
      • Aj ljakse ne ispoljavaj ciganske komplekse odmah… Tole ih pretresao? Uvek gledate samo svoje dupe, zabole vas za Srbiju…

        0
        0
        Odgovori
    • Najveci je fazon sto je brat od albanskog premijera usao na stadion sa americkim pasosem….i naravno kao i u svakom sportu amerikance ne pretresaju i ne proveravaju….tako da sve je jasno, a narod i dalje cuti…..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter