0
AdmiralBet ABA Liga

DEBAKL: Partizanu ne prija Cedevita

Objavljeno: 11.10.14 u 20:48

Nakon što su ih prošle sezone sprečili da se plasiraju u Evroligu košarkaši Cedevite su prvu pobedu u novoj takmičarskoj godini zabeležili upravo protiv Partizana rezultatom 70:50 (17:13, 12:11, 17:11, 24:15).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pojačani Lukom Bogdanovićem, ali oslabljeni izostankom Duška Vujoševića koji je zbog suspenzije ovaj meč odgledao sa tribina, košarkaši Partizana su se dobro držali prvih 20 minuta pošto su na poluvreme otišli sa pet poena zaostatka (29:24), a kada su se u 24. minutu približili na samo dva poena manjka (33:31) činilo se da bi mogli da gledamo uzbudljivu završnicu.

Međutim, od tog momenta je Zagrepčane krenuo šut dok je na drugoj strani srpski šampion ponovo, kao i u duelu sa Krkom imao problem u tome (šut za tri 2/15). Iz minuta u minut prednost Cedevite je neprestano rasla pa je u poslednjem minutu iznosila ogromnih +22 (70:48).

Cedevitu su do pobede vodili Bilan sa 13 poena i Zubčić i Pilepić koji su dodali po 11. Na drugoj strani jedini sa dvocifrenim učinkom bili su Gagić i Murić koji su ubacili po 10 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter