0
Evropske lige

SERIJA A: Adem Ljajić: Roma igra najlepši fudbal u Italiji

Objavljeno: 09.10.14 u 11:07

Vezni fudbaler Rome, srpski internacionalac Adem Ljajić, uveren je da njegov klub igra najlepši fudbal na Apeninima.

Adem Ljajić

Tim iz prestonice Italije poražen je minulog vikenda od Juventusa rezultatom 2:3, ali taj rezultat nimalo nije poremetio samopouzdanje nekadašnjeg igrača Partizana.

Poput ostalih igrača i članova stručnog štaba, i Ljajić je bio nezadovoljan suđenjem na meču sa Juventusom uveren da je pobedonosni gol „Stara dama“ postigla iz ofsajda.

– Bolje da ne pričam o tome šta se desilo prošle nedelje. Čini mi se da bi za fudbal bilo bolje da se uvede video tehnologija. Igrali smo dobro, postigli dva gola, a primili tri koja su diskutabilna. Idemo dalje, videćemo šta će biti do kraja prvenstva. Ove sezone smo jači nego prošle, igramo najbolji fudbal u Italiji – ocenio je Ljajić.

On se potom osvrnuo i na sam ambijent u Torinu pošto su navijači bjanko-nera dočekali igrače „Vučice“ na krv i nož:

– Ljudi u Italiji još nisu navikli da se klupa za rezervne igrače praktično nalazi na tribini. Moraju da pokažu veće poštovanje prema ljudima koji tamo sede. Na uvrede sam reagovao na neki svoj način, važno je da ostanete opušteni. Nadam se da će se naši navijači ponašati drugačije kada dobijemo novi stadion – istakao je Ljajić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter