0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Krstić se nada da će igrati protiv Brazila

Objavljeno: 02.09.14 u 20:30

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić rekao je u utorak da se oporavio od povrede kolena i da se nada da će igrati na utakmici protiv Brazila na Svetskom prvenstvu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

– Spreman sam, stvarno ne znam za koliko minuta. Što se mene tiče, mogu da igram, normalno treniram i radim sa ekipom. Selektor je izjavio da nije bilo potrebe da igram ova dva meča, i nadam se da ću igrati protiv Brazila, rekao je Krstić novinarima u Granadi, a prenosi Beta.

Krstić je zbog povrede kolena igrao samo sedam minuta protiv Egipta u prvom kolu Svetskog prvenstva u Španiji, a u naredna dva susreta nije ulazio na parket.

– Ima dobrih i loših dana, ali generalno sam u redu. Nedostaje mi jedino ta košarkaška kondicija i spremnost, ali koleno je generalno u redu. Imam terapije svaki dan, jačam nogu i skroz je pozitivno, kazao je kapiten reprezentacije Srbije.

Utakmica 4. kola grupe A Svetskog kupa između Srbije i Brazila na programu je u sredu sa početkom od 18 časova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter