4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PONOVO ODLAZI: Đurić najavio da napušta Partizan

Objavljeno: 01.09.14 u 21:48

Sve je glasnije skandiranje sa svih tribina stadiona Partizana kojima se poziva uprava kluba da podnese ostavku. Bez obzira što ekipi ide dobro i u prvenstvu, a ostvaren je i plasman u Ligu Evrope, skandalozno je da se prvi put u istoriji kluba desilo da igrači odbiju da treniraju.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik crno-belih Dragan Đurić još jednom je, ovog puta u intervjuu za Novosti, najavio da se neće ponovo kandidovati za to mesto odnosno da će već do kraja godine napustiti funkciju.

– Pred nama su tri meseca da tu Skupštinu pripremimo na dostojanstven način. Pojaviće se na njoj, ubeđen sam, više od jednog kandidata. Ko bude imao najbolji program rada, dostojan imena kluba, taj će me naslediti na funkciji sa koje sigurno odlazim, rekao je između ostalog Đurić.

Zanimljivo je da je prvi čovek Partizana ponovo pokušao da manipuliše javnošću rekavši da nikakvog štrajka igrača nije ni bilo uz prilično nesuvislo objašnjenje.

– Mi smo u poslednje vrme svedoci i žrtve velikih medijskih pritisaka. Evo sada, kada je sve iza nas, mogu da kažem da igrači nisu štrajkovali. Jednostavno, tog dana su se spremili za trening, a razgovor je potrajao neobično dugo. Dakle, štrajka nije bilo, a ono što se ne zna u javnosti jeste da smo vodili krajnje ljudski i korektan dijalog. I da smo se veoma dobro razumeli – kaže Đurić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Ma nije mutavi obecavao pojacanja ni 6 godina,Ja ovom lopovu nista ne verujem.Kada zavrsi u zatvoru ja cu biti miran i spokojan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo me zanima da li je ovo kao ono Karadzicevo „DO DECEMBRA“ .Pa kad se malo smiri situacija, sledi izjava da ipak ostaje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter