0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Grbić: U Bakuu će biti druga priča

Objavljeno: 23.08.14 u 11:14

Fudbaler Partizana Petar Grbić bio je jedini strelac u pobedi crno-belih nad Nefčijem rezultatom 3:2 u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope. On veruje da će totalno drugačija slika biti viđena na revanš meču sa azerbejdžanskim predstavnikom.

PARTIZAN-NEFTCI-UEFA-EUROPA LEAGUE-PLAY OFF

„Možemo da budemo zadovoljni pobedom, posle svega što se izdešavalo na utakmici. Loše smo ušli u meč, primili dva nesmotrena gola i zaista ni sami ne možemo da odgonetnemo zašto nam se takve stvari dešavaju s vremena na vreme“, kazao je za „Sport“ Grbić, momak koji je jedini od igrača crno-belog tima uspeo da se upiše u strelce, budući da su ostala dva pogotka „Parnog valjka“ bili autogolovi.

On je dodao su tek nakon dva primljena gola crno-beli zaigrali onako kako znaju:

„I onda krenemo da igramo kako je trbalo od samog početka i postignemo tri gola, a rival gotovo i da ne pređe centar. Zadovoljan sam i svojom igrom, drago mi je da sam doprineo pobedi, ali daleko od toga da ne mogu bolje, cela ekipa i ja lično, treba da pokažemo prave mogućnosti“, smatra Grbić.

Brznogi vezni igrač crno-belih naglašava da bi sve bilo drugačije da je Nikola Ninković bio precizan na samom početku meča.

„Uveren sam da bi sve bilo drugačije da je Nikola Ninković pogodio u četvrtom minutu Uradio je sve kako treba, ali se na gol liniji isprečio igrač i onda smo upali u problem. Pravili smo gluposti po celom terenu. Krenu tada i zvižduci sa nekih delova stadiona, pa nam sve deluje kao smak sveta. Onda dođu golovi, pa se trgnemo“, jasan je Grbić.

Igrač Partizana priznaje da mu je, prvi vođstvu azerbejdžanskog tima od 0:2, pao mrak na oči i da nije imao previše vere u tim trenucima:

„Ne pitajte šta sam pomislio. Sve živo mi je prolazilo kroz glavu, pitao sam se da li je moguće da nam se neke stvari ponavljaju. Uvek prvo preispituješ sebe, onda sam rešio da trčim dok me noge nose, pa šta bude. Doašo je taj njihov autogol, proradila je krv u nama, na svu sreću“, iskren je igrač crno-belih.

Ipak, Grbić dodaje da je Partizan pokazao karakter u meču sa Nefčijem:

„To smo mi, uđemo u problem, ali se ne predajemo. Imamo karakter, to je u fudbalu veom bitno. Bilo bi sjajno kada bismo skratili muke i sebi i navijačima tako što bismo od prvog momenta „nagazili“ protivnika“, smatra vezista crno-belih.

Fudbaler „Parnog valjka“ u revanš susretu očekuje jednu potpuno drugačiju sliku na terenu:

„Oni imaju četiri ofanzivna igrača koji znaju da igraju i ostali, koji pomažu, ali nisu na nivou tih igrača. Dva primljena gola su mnogo u Evropi, ali teško da može da nam se ponovi onakav početak. Uveren sam da sve od nas zavisi i da ćemo uspeti da dođemo do cilja. Liga šampiona bila nam je san i nismo se predavali unapred, ali smo bili svesni činjenice da je Liga Evroe realnost. U Bakuu očekujem potpuno drugačiju utakmicu. Imamo prednost i pametnom igrom ćemo je i materijalizovati“, podvukao je Grbić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter