0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Španovićeva treća u Stokholmu

Objavljeno: 21.08.14 u 21:50

Srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je večeras treće mesto u skoku u dalj na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Evropska vicešampionka iz Ciriha skočila je 6,61 metara u izuzetno jakoj konkurenciji i osvojila nove bodove u sveukupnom plasmanu Dijamantske lige.

“Zadovoljna sam, jer sam uspela da sačuvam drugu poziciju. Što se tiče samog skakanja, nisam se osećala baš najbolje, međutim, imaću dovoljno vremena da se odmorim i spremim za finale koje me očekuje 28.avgusta u Cirihu. Gledajući raspored bodova, verujem da će skok u dalj biti jedna od najzbudljivijih disciplina na samoj završnici i biće to borba za „dijamante“ do poslednjeg skoka“, izjavila je Španovićeva, a prenosi pres služba srpske rekorderke.

Prvo mesto u Stokholmu osvojila je olimpijska i svetska šampionka, Amerikanka Tijana Bartoleta, fantastičnim skokom od 6,98 metara, dok je drugoplasirana evropska prvakinja, Francuskinja Eloiz Lesur, skočila 6,94 metara. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter