0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović: Zvezda će ići do pobede nad Radničkim uz pomoć 35.000 Delija

Objavljeno: 07.08.14 u 09:02

Fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu Jelen Superlige Srbije dočekaće na Marakani igrače niškog Radničkog.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Šef struke crveno-belog tima Nenad Lalatović izjavio je da očekuje pobedu uz pomoć od 35.000 vaternih Delija sa tribina najvećeg srpskog stadiona:

„Nije teško sastaviti startnih 11, kada se zna da konkurišu samo oni koji su bili tu prošle sezone, uz nekoliko mladih koji će na klupu. Sigurno će minute dobiti neki od momaka starih između 16 i 18 godina, koji se tome nisu nadali. Ali, eto im prilike da obuku Zvezdin dres“, rekao šef struke Zvezde Nenad Lalaltović.

On je dodao ne vidi niti jednu drugu mogućnost razvoja meča od one u kojoj crveno-beli tim juriša na ceo plen pred svojom publikom:

„Verujem u igrače i očekujem povoljan rezultat, a zna se šta to znači kada je u pitanju Zvezda. Znao sam da situacija nije i neće biti bajna, ali iz ovoga treba samo da izađemo jači“, kazao je Lalatović, prenose „Večernje Novosti“.

Nekadašnji kapiten crveno-belih nada se da će ekipu na njegovom trenerskom debiju sa tribina nositi huk vatrenih navijača.

„Očekujem da navijači dođu i da još jednom proslavimo uspeh iz prošle sezone, a novo prvenstvo da počnemo što bolje. Igrači će na terenu dati sve od sebe da doprinesu slavljeničkom ambijentu“, istakao je trener tima iz Ljutice Bogdana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter