18
Domaći fudbal

Raskol među Delijama

Objavljeno: 23.07.14 u 23:41

Vođe navijača Crvene zvezde su poznate po tome da se vrlo često mešaju u klupsku politiku pa se dešavalo da rukovodstvo kluba ne sme da dovede nekog igrača pre neo što oni „aminuju“ transfer.

delije

Poznat je njihov princip da ne žele da vide u Crvenoj zvezdi nijednog igrača koji je u seniorskoj konkurenciji nosio dres najvećeg rivala – Partizana, a upravo takav fudbaler je Miloš Bosančić koji je već dogovorio saradnju sa upravom kluba, ali još uvek nije stigao „mig“ sa Severa da može da potpiše ugovor.

Prema saznanjima Sportskog žurnala „slučaj Bosančić“ je čak doveo do toga da su se pojavili disonantni tonovi među tvrdim jezgom Delija, dok se jedni drže principa i ne dozvoljavaju da Bosančić potpiše ugovor sa Zvezdom, drugi bi mu progledali kroz prste pošto je uvek jasno naglašavao da je navijač našeg najtrofejnijeg kluba u čijim mlađim kategorijama je i ponikao.

Vezni fudbaler je inače već raskinuo ugovor sa klubom za koji je igrao u Južnoj Koreji što bi trebalo da je signal da će uskoro obući crveno-beli dres, samo još da se navijači slože ili da uprava preseče i počne da radi svoj posao.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

18 Komentara

  1. ДЕЛИЈА САМ ОД РОЂЕЊА, УПРАВА ЈЕДИНО ДА ВОДИ ПОЛИТИКУ И ДА ОДГОВАРА, НАВИЈАЧИ САМО ДА НАВИЈАЈУ СВИМ СРЦЕМ,СВАКО КО УЂЕ НА СТАДИОН ,ДА ПЛАТИ КАРТУ,ОД ПРЕДСЈЕДНИКА ПА ДО СЛУЧАЈНОГ ПРОЛАЗНИКА. НА КОМ ГОД МОЖЕ ДА ЗАРАДИ НЕКА ГА ДОВЕДУ ИПРОДАЈУ У ПОВОЉНОМ МОМЕНТУ.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne lupetajte gluposti.Vaše burek novinarstvo je sa ovom vešću doseglo vrhunac.Mi Delije od svog postanka smo bili jedinstveni,ponavljam JEDINSTVENI.I nikad nije bilo raskola,pa tako ga nema ni sad.Kod nas nema 15 frakcija nema Zabranjenih i dozvoljenih.Kod je je samo jedna grupa,jedna frakcija,jedno srce,jedna duša i svi živimo za Crvenu Zvezdu.Te stoga ne spinujte i ne obmanjujte narod.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ako zivite za Zvezdu,sto joj onda ne pomognete bar tako sto cete pustiti strucne ljude da rade sta hoce,kad vec ne pomazete tako sto cete kartu platiti… Mogu misliti sta vi sve odlucujete u Zvezdi jos pored dovodjenja igraca,vjerovatno ste vi i krivi za stanje u kojem se klub nalazi. Vama,bagri to najvise i odgovara…

      0
      0
      Odgovori
  3. Delije se nikad nece posvadjati izmedju sebe zato sto su to braca za razliku od komsija tako da se ne proseravajte ta polovina koja je za dolazak Bosancica su simpatizeri kojima je samo da se igra fudbal a navijaci imaju svoje principe koje postuju

    0
    0
    Odgovori
    • Druze,ne lupaj gluposti….Sto smo mi simpatizeri,a ti pravi navijac???Klub vam sve daje dzabe,kad si platio ulaznicu na Marakani ili godisnju clanarinu(sto ja redovno uplacujem)da tako pomognes svom voljenom klubu???Svi ste vi navijaci iz interesa….

      0
      0
      Odgovori
    • Navijaci koji su za dolazak Bosancica su simpatizeri,a vi sto niste ste navijaci!!! E pa nabijem vas bas na kurac sve vas „navijace“ na celu sa tobom!!!Ti ces da pricas koje navijac a ko sipmatizer picko mala..25 godina idem na Zvezdine a onda se pojave „navijaci“ koji trebaju da aminuju dolazak nekog fudbalera!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. SRAMOTAAAA!!!!! Pa sta smo mi ostali koji dolazimo na svaku tekmu Zvezde? Sta toznaci tvrdo jezgro navijaca? Upravo,neka te bude sramota kada si dozvolila ovo,dajete im pare,lokale,dzipove…,a ko pita nas koji smo 40 godina na Marakani i od Zvezde nisam dobio ni jednu hemisku olovku,neka vas je SRAMOTA,posle tolikih godina prestajem da dolazim na stadion,sve dok se klub ne privatizuje,e pitacu onda to „TVRDO JEZGRO NAVIJACA“ da li ce smeti da prismrdi u prostorije uprave,a kamo li da odlucuje o transferima,nosite se svi zajedno,,,,,

    0
    0
    Odgovori
    • BRAVO MAJSTORE TAKO JE OD 84 GOD DOLAZIM NA UTAKMICE OSTAVIO MLADOST NA TRIBINAMA A NI VODU OD ZVEZDE NE DOBIH I MAS JE TAKVIH MNOGO KOJI SRCEM NAVIJAMO ZA ZVEZDU A NE NOVCANIKOM

      0
      0
      Odgovori
    • Veliki sam navijac, dolazim na utakmice, dajem poslednji dinar da bih dosao na Marakanu ali se nikad nisam zapitao zasto to radim, da li zbog vodja navijaca, ili neceg treceg… Mnogo puta se nisam slagao sa nihovim idejama, navijanjem (Misic, prozivanje trenera, pa smor i cutanje protiv OFK-a Beograda…) ali da kazem sebi da necu ici na Marakanu zbog vodja navijaca!!! To je strasno. Mene zanima Zvezda, i samo Zvezda a koga boli za njih… Doce, proce, doce neki drugi, neke nikad vise nece ni spomenuti, drzava ce stati na noge, ocistice se sljam, a mozda i nece… Svejedno nije me briga. Uvek cu dolaziti i biti na stadionu, a tako i moja deca! Pozdrav iskrenim navijacima!!!

      0
      0
      Odgovori
  5. Pa sta su se posvadjali pisete gluposti, poenta je da se ceka njihov odgovor na transfer Bosancica i to je to sta su se oni tu posvadjali izmedju sebe boze kako vi serete…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter