0
Košarka

FOTO:STARSPORT

‘Orlovi’ odleteli na pripreme, Micić gosti ekipu

Objavljeno: 15.07.14 u 08:23

Reprezentativci Srbije trenutno su na Kopaoniku gde ih očekuje onaj najteži deo priprema za predstojeći Mundobasket u Španiji.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako prenosi „Sportski žurnal“, 15 momaka koje je izabrao selektor Aleksandar Đorđević okupili su se ispred hotela „Zira“ u Beogradu, odakle su krenuli na planinu.

Među okupljenima nije bilo kapitena Nenada Krstića koji je dobio dodatne dane za odmor, ali ni Nemanje Nedovića i Ognjena Kuzmića koji uveliko igraju Letnju ligu u Las Vegasu.

U sredu će na Kopaonik stići i Nemanja Bjelica koji, takođe, nije krenuo sa ostalim saigračima iz nacionalnog dresa. Zanimljivo, putem kopaonika nije otišao ni selektor Aleksandar Đorđević, ali se on ubrzo priključio ekipi.

„Uh. Biće naporno, ali moramo da izdržimo. Posle toga kreću turniri i moramo da ih dočekamo spremni“, kaže plejmejker Mega Vizure, Vasa Micić koji će, na izvestan način, biti i domaćin rada reprezentacije jer je rodom iz obližnjeg Kraljeva.

„Malo ću da ugostim ekipu. Drago mi je što ćemo pripreme provesti na Kopaoniku, super su uslovi, mesto je odlično, a najvaženije je da smo u Srbiji. Nema potrebe da idemo van zemlje jer imamo mnogo kvalitetnih lokacija za pripreme“, kazao je Micić.

hotsport.rsSportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter