0
Košarka

Dvejn Vejd: Lebron je zauvek moj brat

Objavljeno: 14.07.14 u 09:25

Prvi put otkako je četvorostruki MVP saopštio da više neće igrati za Majami Hit te da svoj talenat vraća na mesto odakle ga je i doneo – pravo u Klivlend, javnosti se obratio i kapiten Majami Hita, Dvejn Vejd.

Dvejn Vejd i Lebron Džejms

Iskusni košarkaš nije želeo da baca drvlje i kamenje po odluci svog prijatelja, već mu je poručio da će „zauvek ostati porodica“:

„Kao prijatelju i sagiraču, teško mi je da vidim kako je moj brat Lebron otišao na neko novo putavanje. U 2010. godini odlučili smo da se spojimo samo zarad jednog cilja – osvajanja šampionskih titula. U tome smo i uspeli. Bili smo prijatelji otkako smo zajedno došli u ovu ligu, a tokom prethodnih godina među nama se stvorila neraskidiva veza. Naša saradnja će za mene zauvek ostati kao jedan specijalni detalj iz života, i na poslovnom i na ličnom planu. Delli smo nešto jedinstveno i zauvek ćemo ostati – porodica“, kazao je emotivni Di Vejd i dodao:

„Lebron je doneo pravu odluku za njega i njegovu porodicu zato što se vratio kući, na mesto na kojem mu je srce. Znam da to nije bila laka odluka i podržavam ga u povratku njegovim korenima. Kao delovi organizacija, društva i kao pojedinci, mi smo postavili određene ciljeve kada smo prvi put potpisali zajedno. Postavili smo cilj i ispunili ga. Mi smo šampioni“, kazao je Di Vejd, prenosi nbaserbia.com.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter