0
Košarka

Transfer leta u NBA: Melo na korak od Lejkersa

Objavljeno: 06.07.14 u 11:26

Kako prenosi Yahoo Sports, slobodni superstar koji je prošlu sezonu proveo u Njujork Niksima, Karmelo Entoni, vrlo lako bi mogao da potpiše ugovor sa Los Anđeles Lejkersima.

Karmelo

Prema saznanjima ovog portala, iako se verovalo da je Entoni najbliži obnovi ugovora sa timom iz Medison Skver Gardena, čelnici „Jezerdžija“ čine nadljudske napore kako bi ga ubedili da se ipak preseli u Stejpls Centar.

Posle saznanja da su Niksi odrešili kesu ponudivši Melu čak 129 miliona za petogodišnju vernost, mnogi su bili uvereni da je sudbina ovog igrača rešena, te da će zasigurno ostati sa timom iz rodnog grada.

Međutim, nakon toga pritisak GM-a Lejkersa Miča Kupčaka nije se smanjio, naprotiv. Ovaj funkcioner zlatno-ljubičastih stalno je u kontaktu sa Karmelom Entoijem i ubeđuje ga da je za njega najbolja stvar da se priključi Kobiju Brajantu.

Pre početka „letnje pijace“ verovalo se da su Čikago Bulsi glavni kandidati za potpis ovog igrača. Međutim, popularna „Melo-drama II“ i dalje ne daje svoj epilog, pa uzbuđenje raste svakog dana.

„Niko ne može da kaže tačno šta će Melo odlučiti. Međutim, jedan njegov prijatelj kazao mi je da su Lejkersi u igri i da mu njihova ponuda deluje izuzetno zanimljivo“, kazao je jedan od izvora.

Lejkersi su održali sastanak s Karmelom Entonijem u petak, ponudili su mu maksimalni dozvoljeni četvorogodišnji ugovor od 97 miliona dolara, a na tom sastanku bio je prisutan i Kobi Brajant.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter