3
Domaći fudbal

Totalni obrt: Zvezda ‘otima’ Oumarua Partizanu?

Objavljeno: 04.07.14 u 10:36

Čelnici Crvene zvezde nisu završili posao, kada je reč o aktuelnom prelaznom roku. Klub sa Marakane spremio je iznenađenje za navijače i povratak u klub Abubakara Oumarua.

Abubakar-Oumaru

Kao što je poznato, Oumaru se nalazi na radaru crno-belih, a karta na koju igraju u Humskoj 1 jeste poznanstvo između trenera Nikolića i ovog igrača koji su zajedno prošle sezone sarađivali u dresu novosadske Vojvodine.

Međutim, u ovu priču umešala se i Crvena zvezda. Kako piše „Sportski žurnal“, najveći problem za crveno-bele jeste obeštećenje koje je odredio Beveren i koje nije manje od 500.000 evra.

Kako tim iz Ljutice Bogdana grca u dugovima, izlišno je govoriti o spremnosti uprave da plati ovu sumu za transfer bivšeg fudbalera na Marakanu.

Međutim, ima indicija da bi Abubakar mogao da sporazumno raskine ugovor sa svojim klubom, sa kojim mu ugovor ističe 2015. godine. E tu šansu crveno-beli ne bi propustili i svim silama bi se potrudili da „večitom rivalu“ ispred nosa „skinu“ pojačanje.

Oumaru je još od zimus želja Partizana, a Kamerunac se nije najbolje snašao u belgijskom klubu, pa je moguće da dođe do sporazumnog raskida ugovora.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter