0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Bertans oprostio Partizanu 144 hiljada evra duga!

Objavljeno: 04.07.14 u 09:22

Reprezentativac Letonije, Davis Bertans odlučio je da preknjiži neizmirena dugovanja crno-belih i da oprostu neisplaćene zarade od 144.000 evra.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Samo dan nakon što je Duško Vujošević, vidno razočaran, poručio da su „neka deca zahvalna, a neka Davis Bertans„, sjajni trojkaš odlučio je da od crno-belih ne traži isplatu svojih zaostalih zarada.

Da li zbog reči doskorašnjeg šefa struke, ili zbog želje da i on sam pomogne klubu, tek Letonac je na taj način pomogao poslovanju crno-belih.

Svakako, oproštaj duga od 144.000 evra daleko je manji od sume koje bi Partizan mogao da dobije na ime njegovog obeštećenja, da je ostao sa ekipom i sačekao da ga uprava proda nekom drugom klubu.

A čelnici Partizana upravo tome su se nadali pred start leta: da će prodajom Lovernja, Bogdanovića i Bertansa napuniti klupsku kasu kako se jedini šampion Srbije vratio u granice finasijske stabilnosti i nastavio svoju dominaciju.

Kako prenosi „Sportski žurnal“ Bertans nije raskinuo ugovor s Partizanom zbog toga što mu je klub akumulirao dugove, već zbog prevelike želje da što pre pronađe novu sredinu u kojoj će moći da napreduje u karijeri.

Sasvim legitiman potez, ali da li je i moralan, verovatno se pitaju svi oni kojima je crno-bela boja vrlo blizu srca. Oprostom duga, Bertans je, ipak, donekle uspeo da „okaje grehe“, ali ne treba očekivati da će ostati ljubimac „grobara“.

Barem ne onakav kakvi su to bili i ostali drugi strani igrači poput Lovernja, Veselog ili Boa Mekejleba

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter