0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Vesterman i Milosavljević: Pobeda nas vodi u Top16 fazu

Objavljeno: 30.10.13 u 15:35
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši srpskog šampiona Partizana otputovali su u sredu u Kijev gde će u četvrtak od 18 časova u okviru 3. kola Evrolige odmeriti snage sa domaćim Budiveljnikom.

Dilema oko toga da li će se u sastatvu crno-belih naći i Leo Vesterman gotovo da je otklonjena nakon izjave koju je dao francuski plejmejker na aerodromu Nikola Tesla pred sam polazak u Ukrajinu.

„Sada sam OK. Odlaziću na terapije do utakmice, pa ćemo videti. To je bila kontuzija, ali me još boli i mislim da ću biti spreman do početka meča. Očekuje nas veoma važna utakmica. Budiveljnik nam je direktan konkurent za plasman u drugu fazu. Daćemo sve od sebe pa ćemo da vidimo da li će to da bude dovoljno. Naš sutrašnji rival nije toliko atraktivan tim, ali se radi o veoma dobroj ekipi sastavljenoj od odličnih igrača. Svesni smo da će nam biti teško pogotovo jer igramo u gostima“ – kazao je Vesterman.

Eventualna pobeda u Kijevu crno-belima bi širom otvorila vrata četvrtfinala i toga je svestan kapiten Dragan Milosavljević.

„Igraćemo protiv direktnog konkurenta u borbi za plasman u Top16 fazu i ako pobedimo olakšali bi sebi put. Međutim, Budiveljnik nije tim za potcenjivanje o čemu govori i podatak da ih je CSKA u Moskvi jedva pobedio. Tačno je da smo umorni posle brojnih putovanja, ali već godinama igramo u istom ritmu pa ćemo izdržati“ – poručio je Milosavljević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter