0
Evroliga

KK Partizan: Zajedno možemo sve

Objavljeno: 24.10.13 u 13:42

Navijaci-KK-Partizan-2

Uoči evroligaškoj debija u novoj sezoni pred svojim navijačima Košarkaški klub Partizan uputio je apel svojim navijačima da fer i sportski bodre tim, kao što su to činili u nebrojenim situacijama do sada. Pored toga detaljno je objašnjeno do kada i na koji način mogu da se kupe preostale ulaznice, kada se otvaraju kapije Pionira i ostale pojedinosti u vezi sa mečom protiv Nantera.

Obaveštenje KK Partizan, koje je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba, prenosimo vam u celosti.

Približava se petak 25. oktobar i premijera ovogodišnje Evrolige pred našim navijačima. Nebrojeno puta do sada smo isticali podršku koju klub iz Humske ima od svojih navijača, pominjali atmosferu u hali Pionir koja je jedinstvena na utakmicama najelitnijeg evropskog takmičenja, zahvaljivali se vernoj publici na snažnom vetru u leđa koji decenijama unazad daje košarkašima prvog tima Partizana.

Želimo da i narednoj sezoni Evrolige potvrdimo tradiciju, budemo najbolji domaćini i zajedničkim snagama iznova priredimo košarkaški spektakl, kako na terenu tako i van njega.

Kapije dvorane Pionir na dan utakmice će biti otvorene za publiku od 16,30 časova, molimo sve navijače da na vreme dođu u halu kako bi se izbegle nepotrebne gužve na ulazima zbog detaljnog pregleda i provera ulaznica. Pored standardne kontrole biće obezbeđena i dodatna kontrola na svim ulazima.

Na dan utakmice u prodaji će biti samo ulaznice za parter u periodu od 10 do 15 časova na blagajni južne tribine Parizanovog stadiona. U slučaju da se u tom periodu ne proda pun kapacitet partera, karte će biti u prodaji i od 16 časova na blagajni hale Pionir.

Posebno apleujemo na sve koji će u petak biti važan deo evroligaškog meča da svoj tim bodre na sportski, fer i korektan način, glasom, dlanovima i crno-belom bojom. Upotreba lasera, ubacivanje predmeta na teren, vređanje učesnika biće strogo sankcionisani od strane disciplinskog sudije Evrolige, što povlači ne samo novčane kazne klubu, koje bi u ovoj sezoni bile snažan udarac na već tešku finansijsku situaciju, već i potencijalnu zabranu prisustva publike na narednim mečevima našeg kluba u najjačem evropskom takmičenju.

Trinaesta sezona u nizu Partizana u Evroligi nosi zrelost i iskustvo kako kluba u organizaciji, tako i publike u aktivnom učešću u istoj. Naša ovosezonska poruka “Zajedno možemo sve” odnosi se na sve situacije u kojima moramo da pokažemo da smo košarkaška elita, kako na terenu tako i na tribinama.

Crno-beli tim igra važan meč u Evroligi, tog petka vaše mesto je u hali Pionir!

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter