0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Karadžić: Zar sada da menjamo Mihu?!

Objavljeno: 17.10.13 u 22:24
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić smatra da bi bilo ‘grehota’ u ovom trenutku smeniti Siniša Mihalović. 

Iako nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo, srpska reprezentacija igre sve bolje, što je zasluga selektora, smatra Karadžić.

„Ne bih želeo ništa da prejudiciram, Mihajlović će voditi tim još u novembarskim mečevima, a onda će se razgovarati o pitanju selektora. Nema potrebe da ponavljam svakog dana ono što sam hiljadu puta rekao o Sinišinom radu. Znam da ima ljudi koji bi samo da menjaju, ali smatram da bi bila grehota dirati selektore naših reprezentacija, jer u ovom trenutku imamo stotinu igrača izuzetnog potencijala u svim kategorijama i to je veliko blago srpskog fudbala“ kazao je Karadžić za „Novosti“.

Interesovanje za Mihajlovića pokazalo je nekoliko italijanskih klubova.

“Malo mi se to ne sviđa, jer je Mihajlović u ovih godinu i po upoznao FSS, ljude u njemu i naš način rada. Sa druge strane razumem Sinišu, jer ima na stolu tri-četiri ponude iz Italije i ne želi da ih prihvati dok ne reši status u Srbiji. Sigurno da niko, pa ni on, ne želi tek tako da napusti nešto što je, dobrim radom, stvorio“ istakao je Karadžić.

hotsport.rs/Novosti

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter