0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Ne pružamo ni deo od objektivnog kvaliteta

Objavljeno: 09.10.13 u 16:59
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da mora sa igračima da obavi otvoren i iskren razgovor i dodao da ekipa ne može da igra lošije nego što je to sada slučaj.

„Da li je to preteško rezultatsko breme, pritisak ili nešto treće. Na nama je da to ustanovimo jer je evidentno da ekipa ne prikazuje ni pola od onoga što, objektivno u odnosu na kvalitet koji poseduje, može da pruži. U odnosu na ono što igrači prikazuju tokom nedelje na treninzima, na utakmici se malo toga vidi. Objektivno, slabije od ovoga što prikazujemo u poslednjim mečevima, teško da možemo“, rekao je Stojanović za zvanični sajt crveno – belih.

Fudbaleri Zvezde otputovali su danas na mini-pripreme na Zlatibor gde će pokušati tokom reprezentativne pauze da podignu formu za nastavak takmičenja u Superligi.

Crveno-beli su u poslednje četiri prvenstvene utakmice zabeležili samo jednu pobedu. Poslednji u nizu loših rezultata došao je u nedelju protiv Čukaričkog.

„Problem u odbrani postoji još od prvog dana mog dolaska na Marakanu. Slaba defanziva i greške koštale su nas možda boljeg bodovnog salda u prvenstvu, kao i dužeg boravka u Evropi. Međutim, od igrača koje imamo na raspolaganju treba da pronađemo najkompatibilniji tandem ili da rešenje potražimo u igračima koji ne igraju na tim pozicijama. Kako je, tako je, do zime, odnosno novog prelaznog roka, moramo ovako“, naveo je Stojanović.

On je naglasio da svi snose odgovornost za propuste u igri.

„Ne želim da upirem prstom u druge, niti da tražim alibi. Sigurno da ima dosta i mojih grešaka, sebe smatram najodgovornijim. Klub ima problema, to nije nikakva tajna, ali i pored toga, mi moramo da budemo pravi na terenu, jer je on jedino merilo. Nadam se i da ćemo svi uskoro sesti za sto, analizirati propuste, zatim podvući crtu i doneti zaključak šta i kako dalje treba da radimo“, rekao je Stojanović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter