0
ATP

Novak uz oscilacije savladao Verdaska

Objavljeno: 03.10.13 u 11:10

Novak-Djokovic

Još uvek aktuelni prvi reket sveta Novak Đoković plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Pekingu pošto je pobedio španskog tenisera Fernanda Verdaska sa 2:1, po setovima 7:5, 2:6, 6:2.

Novak je tokom meča koji je trajao 114 minuta imao velikih oscilacija u igri i tek u trećem setu on je potpuno opravdao ulogu favorita na ovom meču.

U prvom setu Novak je imao 4:1 a Verdasko je, iako nije uspeo da se vrati, pokazao da će biti „tvrd orah“ srpskom teniseru, što se obistinilo u drugom setu.

Đoković jednostavno u tim trenucima nije „bio svoj“ na terenu i španski teniser je to znao da iskoristi i stigne do izjednačenja u setovima. Na sreću, tada je došao kraj Novakovom slabom izdanju i on je treću denicu, u kojoj je Verdasko pripretio samo jednom, rešio u svoju korist.

Đoković će u borbi za polufinale igrati protiv Amerikanca Sema Kverija koji je bio bolji od Stanislasa Vavrinke sa 6:3, 7:6 (7:2).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter