0
Košarka

foto:kkcrvenazvezda.rs

Nova pobeda košarkaša Zvezde

Objavljeno: 21.09.13 u 23:40

foto:kkcrvenazvezda.rs
foto:kkcrvenazvezda.rs
e

Izabranici trenera Dejana Radonjića nastavili su sa odličnim igrama i pobedama u pripremnom periodu. Crvena zvezda je u drugom kolu turnira u Miluzu savladala minhenski Bajern rezultatom 77:73 (26:22, 26:10, 11:12, 14:29).

Crvena zvezda je dobro počela meč, a kao i u duelu sa Nanterom na startu je dominirao Boban Marjanović, koji je bio efikasan u napadu i gotovo neprelazan u odbrani.

Najveće vođstvo na ovom meču Zvezda je imala posle trojke Marka Simonovića kada je na semaforu pisalo 66:44. Međutim, ta ubedljiva razlika kao da je uspavala Radonjićeve izabranike.

Bajern je polako topio prednost Beograđana, ali je Zvezda do kraja meča uspela da sačuva vođstvo i zasluženo upiše još jedan trijumf.

Strelci za Crvenu zvezdu Telekom u ovom meču bili su: Cvetković 3, Rebić, Mitrović 2, Gudurić, Lazić 11, Ristić, Simonović 4, Marjanović 17, Savović 7, Nelson 4, Dženkins 11, Šilb 18.

U poslednjem kolu turnira koje je na programu u nedelju od 18 sati crveno-beli odmeriće snage sa šampionom Poljske Zelenom Gorom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter