0
Evropske lige

Džeko spasilac, Runi u svoju i u tuđu mrežu

Objavljeno: 20.10.12 u 18:12

Edin Džeko je još jednom spasio Mančester siti. U meču osmog kola premijer lige građani su uspeli da u samom finišu sa igračem manje savladaju savladaju VBA sa 2:1. Džejms Milner je dobio crveni karton još u prvom poluvremenu a sve do 69 minuta nije bilo golova. Tada gol za Vest Brom postiže Šejn Long, a Manćini se služi starom dobrom oprobanom taktikom i sa klupa uvodi Edina Džeka Bosanac u poslednjih 10 minuta daje 2 gola i dosnosi tri boda zlata vredna građanima.

Junajted je na Old Trafordu u spektakularnom meču uspeo da savlada Stouk a Vejn Runi  je prvo dao autogol za 0:1 a zatim je postigao 2 gola za Crvene djavole. Junajted je na kraju slavio 4:2 a po gol su još dali Van Persi i Deni Velbek.

Liverpul je na Enfildu golom Sterlinga na jedvite jade savladao Reding a Brendan Rodžers može da odahne pošto ova tri boda znaćče mnogo njegovoj ekipi.

Vest Hem je sa dva gola Nobla i po jednim Kevin Nolan i Maige deklasirao Sautempton sa 4:1. dok je Fulam u samom finišu došao do tri boda protiv Aston Vile golom Beirda.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter