0
Fudbal

Kasno Marko na Kosovo stiže… Vraćaju se Matić i Ljajić!

Objavljeno: 18.08.13 u 11:36

adem-ljajic-i-nemanja-matic

Siniša Mihajlović je, prema informacijama Sportskog žurnala, na spisak za meč sa Hrvatskom stavio i Nemanju Matića i Adema Ljajića! Fudbalski savez Srbije je spreman da obavesti Benfiku i Fiorentinu da su Matić i Ljajić na spisku nacionalnog tima za duele sa Hrvatskom i Velsom.

Kasno se setio Mihajlović, s obzirom da su skoro sve šanse izgubljene da se ode u Brazil – postoji suluda teorija, ali to je da Hrvati ne osvoje ni bod do kraja, mi pobedimo sve uključujući i njih i to ubedljivije nego što smo izgubili u Zagrebu.

Da li je moguće da će selektor Srbije dozvoliti sebi da sada pozove dva igrača koja su mogla da budu ključna za nacionalni tim na kraju kvalifikacija?

Ljajić nije igrao jer nije hteo da peva himnu, a Matića nije bilo nakon što je poručio selektoru da ga ne zove ukoliko nema nameru da ga pušta na teren. A morate priznati da je čudno da Fejsa, Petrović i Radovanović nikako ne mogu da dobiju šansu pre Matića…

Da li će Ljajić i Matić biti u timu za mečeve sa Hrvatskom za sada zna samo Mihajlović…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter