0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zid ćutanja u FSS, Zvezdi i Partizanu

Objavljeno: 15.08.13 u 14:39
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpski mediji su u sredu objavili da se vode dve paralelne policijske istrage u kojima se proverava poslovanje Fudbalskog saveza Srbije, kao i dva najveća naša fudbalska kluba Crvene zvezde i Partizana, zbog sumnjivih transfera u kojima je navodno nestalo oko 50 miliona evra, a ni dan kasnije nema zvaničnih reakcija.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić, koji se trenutno nalazi na odmoru u Crnoj Gori, bio je nedostupan za komentar, kao i generalni sekretar Zoran Laković.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović nije želeo da priča o navodima medija, dok prvi čovek kluba Dragan Džajić nije odgovarao na pozive.

„Nemam nikakav komentar, ne bavim se time“ – kratko je rekao Čović, a prenosi agencija Tanjug.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

I u taboru Partizana takođe nije bilo raspoloženih za razgovor o ovoj temi, a na pozive nisu odgovarali predsednik Dragan Đurić i generalni sekretar Darko Grubor.

Istražni organi navodno su već saslušali pojedine bivše igrače i čelnike klubova.

Među saslušanima su i Toplica Spasojević, nekadašnji predsednik Zvezde i Žarko Zečević, nekadašnji generalni sekretar Partizana, kao i Zoran Damjanović i Đorđe Stefanović, bivši funkcioneri crveno-belih.

Mediji prenose i da su u svojstvu građana do sada saslušani brojni fudbaleri i funkcioneri Ivan Adžić, Boban Petković, Dejan Rambo Petković, Andrija Kleut, Goran Vasiljević, Pavle Ninkov, Nenad Kovačević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter