0
Evrokupovi

Ninković: Lopta nije htela u gol /VIDEO/

Objavljeno: 09.08.13 u 01:15

Untitled-8

Crvena zvezda neslavno se još jednom oprostila od Evrope u ranoj fazi. U dva meča ukrajinski Černomorec bio je bolji i prošao u plej of Lige Evrope. Jedan svakako o najboljih na terenu bio je Miloš Ninković koji smatra da crveno – beli nisu imali sreće ali i da to jednom mora i da se vrati.

„Lopta jednostavno nije htela gol. Imali smo pet šest „mrtvih“ šansi i ne znam kada će nam se to vratiti. Znate i sami kad lopta neće u gol možete da igrate dva dana i nećete ga dati. Osećali smo podršku i ja razumem navijače. Bilo je nervoze i kod mlađih i kod starijih, ali nije svejedno kada se zviždi.“

Upitan da prokomentariše povike sa tribina upućene protiv kapitena Nenada Milijaša, Ninković se složio da takve stvari nisu ni malo prijaten-

„Bila je neprijatna situacija sa Milijašem. Nije nam sve jedno. On je kapiten i mnogo je dao Zvezdi. MIslim da on nije bio loš ali gledaoci imaju svoje viđenje fudbala imogu da kaže šta misle, ali on to nije zaslužio. i da sam ja na njegovom mestu to bi mi bio najteži trenutak u karijeri.“zaključio je Ninković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter