0
Domaći fudbal

Jojić spava u Zemunelu

Objavljeno: 04.08.13 u 22:13

milos jojic

Zbog neisplaćenih kirija stanodavci odlučili da isteraju fudbalera crno-belih. Situacija u Partizanu iz dana u dan postaje sve smešnija, tragičnija, apsurdnija i groteksnija. Dok predsednik Dragan Đurć priča kako klub posluje odlično, zaposleni u klubu mesecima ne primaju novac, a stanarina se ne plaća ni za pojedine fudbalere.

Upravo zbog toga, Miloš Jojić će u narednom periodu morati da spava u Zemunelu, jer je izbačen iz stana. Doduše, on je još u tom stanu, ali je dobio naređenje da ga napusti.

I ne samo on, nego još nekolicina igrača, među kojima i Stefan Savić, ali on je pozajmljen ekipi BSK iz Borče, pa kao nije sva krivica na Partizanu.

Problem je u tome što se pojedinim stanodavcima duguje i po godinu dana, a sve njih, baš kao i zaposlene u klubu je iznervirala odluka da se pola novca od prihoda sa meča protiv Ludogoreca uplati košarkaškom klubu.

Dakle, novca ima, problem je samo u njegovoj raspodeli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter