0
Fudbal

Milan ne odustaje od Ljajića

Objavljeno: 28.07.13 u 23:48

adem-ljajic-kapuljaca

Robinjova povreda i interesovanje pojedinih premijerligaških klubova primorali su Milan da obnovi interesovanje za Adema Ljajića koji još uvek nije potpisao novi ugovor sa Fiorentinom iako je prethodne nedelje to bilo najavljeno.

Kako prenose italijanski mediji Milan je čak spreman da pošalje Mbajea Nijanga u Sampdoriju kako bi oslobodio mesto za Ljajića, ali je i dalje pitanje gde će pronaći 10 miliona evra koliko traži klub iz Firence na ime obeštećenja.

Podsećamo da se nedavno pojavila priča da će srpski internacionalac potpisati novi četvorogodišnji ugovor sa Fiorentinom, ali uz klauzulu da može da napusti klub ako neko za njega ponudi 10 miliona evra, da bi samo koji dan kasnije Everton i Totenhem pokazali interesovanje za nekadašnjeg igrača Partizana.

Sve ove priče oko mogućeg transfera prema rečima trenera Fiorentine Vinćenca Montele izuzetno loše su uticale na Adema Ljajića koji nije dovoljno skoncentrisan na igru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter