0
AdmiralBet ABA Liga

Nema mesta za greške

Objavljeno: 18.10.12 u 17:38

Igokea je fantastično startovala sezonu i za sada je bez poraza, sa druge strane Zvezdi ne cvetaju ruže i ima samo jednu pobedu i tri poraza od starta ABA lige.

 
Trener crveno belih je svestan toga, ali kaže da u Pioniru niko nije favorit protiv Zvezde.

„Nijedan tim protiv Zvezde ne može da bude favorit u Pioniru i neće ni biti, ali s obzirom na ne baš sjajnu situaciju u kojoj se nalazimo i skor na tabeli, posao će biti teži. Moramo da budemo maksimalno skoncentrisani, jer nam u goste dolazi tim koji ne oprašta greške“, rekao je Vukoičić na konferenciji na Malom Kalemegdanu. „Moramo da budemo koncentrisani, moramo da vodimo računa o svakom detalju, da vodimo računa o napadu i odbrani. Protiv Igokee ne smeju da se ponavljaju greške iz prethodnih utakmica, ako želimo da pobedimo“

Prokomentarisao je Vukoičić sledećeg protivnika svog tima.

 
„Reč je o iskusnom sastavu, imaju sedam igrača starijih od 30 godina, koji su prošle godine imali bitne uloge u svojim timovima. Mnogi će reći da je to napadačka ekipa, ali statistka pokazuje da su sa 65 poena tim sa najmanje primljenih poene u ligi. Imaju najviše osvojenih i najmanje izgubljenih lopti i zasluženo su na prvom mestu“.

Trener Zvezde je rekao da očekuje više od stranaca.

„Strancima nije postavljen uslov kada su poeni i drugi učinak u pitanju, sa nekima sam manje-više zadovoljan, ali kako vreme bude odmicalo, sve ćemo manje imati strpljenja. Kada dođe do promene trenera, menja se i način treninga i utakmica, oscilacije su prisutne jer neki se sporije privikavaju svemu tome“, objasnio je Vukoičić.

Crvena Zvezda DIVA u petak od 20 sati igra protiv Igokee.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter