0
Evrokupovi

Solidna Jagodina ispala od Rubina

Objavljeno: 25.07.13 u 19:02

jagodina-rubin

Osvajač Kupa Srbije ekipa Jagodine završila je svoje učešće u evropskim takmičenjima pošto je u drugom kolu kvalifikacija ruski Rubin u oba meča bio bolji i ukupnim rezultatom 4:2 prošao dalje.

U Kazanju je danas nakon 3:2 u Jagodini srpskim predstavnicima bilo potrebno pravo malo čudo kako bi prošli dalje, a ono je možda i moglo da se dogodi samo da je Arsenijević iskoristio idelanu šansu u kojoj se našao sredinom prvog poluvremena.

Ipak Jagodinci nisu iskoristili svoje šanse, ali Rubin svoju jeste pa je nakon greške u odbrani srpskog osvajača kupa Karadeniz početkom drugog dela igre smestio loptu u mrežu Đuričića i ispostaviće se postavio konačnih 1:0.

Imali su izabranici Mladena Dodića još nekoliko prilika do kraja meča i možda ne bi bilo nezasluženo da su izborili makar remi.

Na kraju, Jagodina je pokazala da je homogena i ozbiljna ekipa za srpske uslove i ukoiko budu igrali na novou mečeva sa Rubinom slobodno treba očekivati da će se boriti za najviši plasmana u Jelen superligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter