3
Domaći fudbal

Nađ: Živković vraćen u omladince

Objavljeno: 23.07.13 u 12:26

fkp-sev_0013

Nakon što Andrija Živković nije potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom bilo je nepohodno objasniti razloge zbog kojih ovaj talentovani fudbaler još barem neko vreme neće biti u konkurenciji za prvi tim crno-belih.

Naime, zastupnici mladog fudbalera su od Partizana tražili 240.000 evra na godišnjem nivou, što je u rangu najplaćenijeg prvotimca Vladimira Stojkovića, kao i 50 odsto od dalje prodaje, o čemu u Humskoj nisu želeli ni da razgovaraju.

„Klub i ja, koji stojim ispred sportskog sektora, odreagovali smo shodno situaciji, pošto redosled poteza mora da se zna. Doneta je odluka da Andrija Živković bude prekomandovan u omladinsku selekciju, jer nismo htelli ni mogli da izađemo u susret potraživanjima njegovih agenata. Daleko od toga da ne računamo na Živkovića, to je dete koje smo školovali i vaspitali, radi se o velikom potencijalu i zato ćemo nastaviti dijalog. Pa, dokle stignemo.“ rekao je Nađ.

0
0
3 Komentara
  1. Srpski fudbal je postao kalsican poljoprivredni rasadnik, a deca su ustvari krompir, paradajz, paprika, malina i sve ostalo sto moze da se uzgoji i brzo proda napalju. Ista stvar je i sa ovim malim, kakav bre crni igrac pa on jos pelene fudbalske nije skinuo…

    0
    0
    Odgovori
  2. Milane ne tupi ga mnogo, hteo je ogromne pare za svoje godine i neiskustvo, pritom je njegov menadzer hteo 50% buduceg ugovora, znaci roditelji bi par stoja 000€ a menadzer pola ugovora i kad ode za 2 godine za milion i po taman ce Partizan povratiti ulozeno, mozda biti cak i u minusu!! Mada po pisanju rekao bih da si mu neki ortak ili rodjak, ili on licno, pazi molim te vec sad ima ponude najvecih klubova Evrope, hahaha, pa sto ne ode onda????

    0
    0
    Odgovori
  3. prvo i osnovno iz dobro obavestenih izvora znam da nisu trazili 240000 nego mnogo manju cifru…a kao drugo ni ja ne bih dozvolio da na mom detetu sutra neko zaradi a da on i ja nemamo nista od toga…ja kao okoreli grobar podrzavam malog andriju i njegove zastupnike i roditelje jer uprava nije u pravu sto se njega tice…a mali vec sada ima ponude i sitija i rome,intera,barse…i jos nekih evropskih klubova.steta sto partizan to ne zna da iskoristi i sto ce otici tako rano a da nije ostavio dublji trag u partizanu…to je prava istina i zalosno je sto se tako ponasa uprava zato smo i tu gde jesmo!samo uprava da uzme pare i sto vise da strpa u svoj dzep…na celu sa djuricem!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter