0
Fudbal

Murinjo: Nema šanse da pustimo Ivanovića

Objavljeno: 18.07.13 u 17:40

Branislav-Ivanovic

Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo poručio je danas da srpski reprezentativac Branislav Ivanović nije na prodaju i da pouzdani defanzivac ovog leta neće napustiti Stamford Bridž, prenela je agencija Tanjug.

Interesovanje za Ivanovića pokazao je Pari Sen Žermen, koji je nedavno angažovao levog beka Lila Lukasa Dinjea.

„PSŽ nije kontaktirao Čelsi. Možda postoji interesovanje, mada ništa nije zvanično. Kao menadžer imam obavezu da predvodim klub i svima treba da bude jasno da ne postoje nikakve šanse da Ivanović ovog leta napusti klub“, rekao je Murinjo na konferenciji za medije u Kuala Lumpuru gde se fudbaleri Celsija spremaju za predstojeću sezonu.

Ivanović je u Čelsi došao 2008. godine iz moskovske Lokomotive i do sada je za „plavce“ ukupno odigrao 219 utakmica i postigao 22 gola.

Srpski fudbaler bio je junak Čelsija prošle sezone pošto je u finalu Lige Evrope protiv Benfike (2:1) postigao odlučujući pogodak i to u sudijskoj nadoknadi vremena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter