0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Petko kandidat za klupu Srpske

Objavljeno: 09.07.13 u 21:14
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ilija Petković jedan je od najozbiljnijih kandidata za selektora reprezentacije Repubike Srpske. Izvršni odbor FSRS usvojio je koncept za budućnost reprezentacije Republike Srpske koji je predložio predsednik saveza Mile Kovačević.

„Moramo da budemo na visokom nivou, ozbiljna organizacija, takmičarski spremna da odgovori svim zahtevima i potencijalnim protivnicima u prijateljskim utakmicama od kojih bi, svaka za sebe, bila svojevrsni fudbalski praznik i svetkovina u Republici Srpskoj. E takvu reprezentaciju Republike Srpske vidim u kojoj će da igraju najbolji igrači koji potiču sa teritorije naše Republike“, istakao je Kovačević.

Nakon usvojenog koncepta A selekcije, sledeća tačka sednice bila je izbor selektora. U najužem krugu da obavljaju tu funkciju, pored pomenutog Petkovića, nalaze se pomoćnik Jirgena Klopa u Borusiji iz Dortmunda, Željko Buvač i Nebojša Gudelj, trener holandske NAC Brede.

Sva tri pomenuta kandidata prihvatila su gore pomenuti koncept, istakavši zadovoljstvo što se nalaze u užem izboru, dok će konačna odluka o šefu stručnog štaba nacionalnog tima biti doneta na sednici FSRS početkom avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter