0
Ostali sportovi

Savić zadovoljan radom u Herceg Novom

Objavljeno: 04.07.13 u 14:43

pijetlovic-pripreme-reprezentacija

Malo novina iz Herceg Novog. Naporan rad vaterpolo reprezentacije Srbije se nastavlja, umor je bio primetan kod naših igrača posle jakog  prepodnevnog treninga. Sve je funkcionisalo kao sat. Ponovo 40 minuta rada sa kondicionim trenerom Pavlovićem, pa još 80 minuta sa Dejanom Savićem. Tačno u 12 selektor je komandovao „voljno“. Posle ručka još 30 minuta analize snimka utakmice iz Lamije. Uveče ekipu očekuje rad u teretani i još dva sata rada u bazenu na Škveru.

Sutra će biti drugačije. Pre podne bi mladji deo selekcija sparingovao sa Gruzijcima. Uveče će biti održan prvi od tri predvidjena treninga sa Crnom Gorom. Zdravstvene probleme ima Živko Gocić. Reč je o stomačnim problemima ali se očekuje da on bude u stroju. Svi ostali rade punom parom.

„Zadovoljan sam radom. Vidim da su malo umorni ali to je očekivano. Osvežićemo se u narednom periodu a ponavljam za rad imam samo reči hvale“ – kaže Dejan Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter