0
Fudbal

Okvi i Maveče na meti crno – belih?

Objavljeno: 27.06.13 u 21:57

35419_fkpartizan_f

Kako prenose domaći mediji aktuelni šampion Srbije beogradski Partizan sprema se da u svoje redove dovede dvojicu internacionalaca. U pitanju su reprezentativac i najbolji strelac Ugande u kvalifikacijama za SP u Brazilu Emanuel Okvi, kao i vezni igrač Toni Maveče.

Okvi koji je rođen 1992. godine i član najboljeg kluba Tunisa Etoila, a za Ugandu je u kvalifikacijama postigao 14 golova. Njegova cena iznosi 50 hiljada evra.

Maveče je rođen 1986. godine a trenutno igra za IBV sa Islanda, ekipu koja učestvuje u ovogiodišnjim kvalifikacijama za Ligu Evrope i mogući je protivnik Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija. Maveče je kao i Okvi standardni reprezentativac Ugande.

Pored ove dvojice fudbalera pojavila se informacija da su crno – beli pronašli rešenje na poziciji zadnjeg veznog, a to bi mogao da bude sin bivšeg halfa Crvene zvezde Marka Elsnera, Rok koji ima 27 godina i slobodan je igrač. Rok Elsner je prošle sezone igrao za Slask.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter