0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević zna koga bi doveo u Partizan

Objavljeno: 18.06.13 u 13:15
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Gostujući na SOS kanalu trener košarkaša Partizana Duško Vujošević pričao je i o predstojećem prelaznom roku odnosno igračima koji se spominju kao potencijalna pojačanja, Stefanu Birčeviću, Nemanji Krstiću, Nemanji Dangubiću i Milenku Tepiću.

„Kada biram igrače za Partizan pored igračkih pažnju obraćam i na ljudske kvalitete košarkaša koji su nam zanimljivi. Jedan od njih je i Birčević, ali on ima ugovor sa Radničkim. Sviđa mi se i dvojac Mege, Krstić i Dangubić, ali plasmanom u ABA ligu porasle su i ambicije tog kluba pa je teško verovati da će pustiti važne igrače. Što se tiče Tepića moramo da sačekamo i vidimo kakva je njegova pozicija na tržištu, ali i naše mogućnosti“ – rekao je Vujošević.

Iskusni stručnjak je potvrdio da je njegova velika želja i 18-godišnji centar sarajevske ekipe Spars i srpski reprezentativac Đoko Šalić, kojeg košarkaški stručnjaci ubrajaju među najtalentovanije mlade igrače Evrope. Vujošević je takođe istakao da će klub učiniti sve što je u njegovoj moći da u timu zadrži kapitena Vladimira Lučića i Dragana Milosavljevića.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter