0
Fudbal

Murinjo od posebnog do srećnog

Objavljeno: 10.06.13 u 15:48

murinjo-predstavljanje-celsi

Žoze Murinjo je danas na Stamford Bridžu i zvanično predstavljen medijima kao novi (stari) menadžer Čelsija, a prvo pitanje na konferenciji za medije bilo je da li sebe i dalje smatra „posebnim“ (the special one).

„Više nisam poseban sada sam onaj koji je srećan. Čini mi se kao da je bilo juče od mog prvog pojavljivanja na ovom mestu, a od tada je prošlo punih devet godina. Mnogo toga se u međuvremenu promenilo, ali sam ja ista osoba koja ima istu strast prema ovom poslu i zbog toga sam srećan i zadovoljan. Došao sam u klub koji iskreno volim i u kojem mene vole što je velika prednost jer se dosta vremena izgubi dok se ne stekne međusobno poverenje“ – rekao je Murinjo,

Usledila su pitanja o očekivanjima u vezi sa osvajanjem trofeja, odnosu sa gazdom Romanom Abramovičem, Aleksu Fergusonu…

„U fudbalu se nikada ne zna koliko ćete trofeja da osvojite. Nije istina da smo se neprijateljski rastali, Roman i ja, sada je stanje još bolje što su dobri temelji za uspeh. Što se tiče Fergusona moram da priznam da sam malo razočaran što je otišao u penziju, ne mogu da verujem da kada odem na Old TRaford njega neće biti tamo“ – odgovorio je na set pitanja strpljivi Portugalac.

Iako je bilo najavljeno da bi na ovoj konferenciji za medije Murinjo mogao da obznani da će Edinson Kavani doći u Čelsi do toga ipak nije došlo, što samo može da znači da su pregovori zapeli negde između 55 miliona koliko nudi londosnki klub i 63. miliona evra koliko potražuje Napoli za Urugvajca.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter