0
Fudbal

Monako nudi Ronaldu kamione, avione…

Objavljeno: 10.06.13 u 13:42

cristiano-ronaldo

Ako je verovati pojedinim španskim internet portalima Monako je izašao sa neverovatnom ponudom za Krstijana Ronalda kojem navodno nudi godišnju platu od čak 23 miliona evra što je skoro duplo više nego što Portugalac trenutno zarađuje u madridskom Realu.

Kada tome dodate da bi to bio gotovo čista zarada novac, s obzirom na niske poreske stope u Kneževini, ali i apsolutna prava na sve reklamne proizvode dolazi se do toga da bi Ronaldo mogao prelaskom u Monako da zarađuje i do tri ili četiri puta više nego sada.

Međutim, u celoj priči pita se nešto i Real sa kojim Kristijano Ronaldo ima važeći ugovor do 2015. godine pa bi bogati gazda Monaka Dimitrij Ribolovljev morao da uplati i obeštećenje „kraljevskom klubu“.

Podsećamo da su u Monako već stigli Falkao, Rodrigez, Mutinjo i Karvaljo, a u najavi su i brojna druga velika pojačanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter