0
Košarka

Čović: Delije izvinite

Objavljeno: 06.06.13 u 22:36

nebojsa-covic-1350393803-219760

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović izvinio se danas navijačima zbog veoma loše partije igrača u prvom meču finalne serije plej-ofa protiv Partizana mt:s.

„Meni je sve jasno i znam kako se osećaju navijači Zvezde. Izvinjavam im se za partiju koju su pružili naši košarkaši. Očekujem da će se to popraviti i to već u drugom meču, ali pristup mora da bude maksimalno borben, sa maksimalnom koncentracijom, jer Zvezda ne može da igra utakmice na kojima se igrači ne bore“, poručio je Čović.

Prvi čovek crveno-belih obećava da će košarkaši Zvezde igrati bolje u narednim mečevima.

„Biće borba do poslednje „kapi krvi“, što je naša obaveza prema navijačima, koji su razočarani. Sve drugo, kritike, kazne, i ostalo ne bih da pominjem, jer može da bude zloupotrebljeno u medijima protiv Zvezde. Kada imate probleme u porodici rešavate ih u porodici“, rekao je predsednik crveno-belih.

Arbitri prve utakmice finala plej-ofa su u Pionir stiglu u policijskoj „marici“.

„Dobra inovacija, kao i poruka i sve ono što se događalo sa arbitrima proteklih godina, a u čemu ni Zvezda, ni bilo koji drugi klub nije učestvovao. Neki jesu, ali se možda to zaboravilo“, konstatovao je Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter