3
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Jokić kao rešenje u odbrani?

Objavljeno: 05.06.13 u 13:18
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crvena zvezda se nalazi u očajnoj finasijskoj situaciji i ne sa mnogo bolji igračkim kadrom. Kada se na to doda činjenica da je Uroš Spajić koji je praktično bio stub odbrane u prethodnoj polusezoni prodat Tuluzu, postaje sasvim jasno da će na Marakani morati da pronađu adekvatna rešenja u odbrani.

Naravno novac će biti taj koji diktira kvalitet pojačanja, a to bi prema pisanjima pojediniih medija mogao da bude iskusni Đorđe Jokić koji je prethodnih sezona nosio dres novosadske Vojovodine.

Jokić (32), iza sebe ima bogato internacionalno iskustvo i sedam sezona proveo je u Rusiji. Nosio je dresove Torpeda, Toma i Dinamo Brijanska, a u Srbiji je pored Vojvodine igrao i za OFK Beograd.

 

0
0
3 Komentara
  1. Uhhhhh sto bi to bila prava stvar-bilo bi oprostene direktoru Stojadinovicu za poneke promasaje-Veliki sportista i izuzetna i postena licnost.Cestitamo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo za ove Vesti-Svaka cast Zoranu Stojadinovicu-konacno da je krenuo pravim putem…Izuzetan stoper i jos bolja licnost!!!!Bravo,bravo-cestitamo i samo napred!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter