0
Fudbal

Srbija će biti nepobediva

Objavljeno: 10.10.12 u 21:29

Na potpisivanju četvorogodišnjeg ugovora o sponzorstvu sa Apatinskom pivarom, predsednik FSS Tomislav Karadžić je izjavio da će naša reprezentacija uskoro biti nepobediva.

“Apatinsku pivaru niko ne može pobediti na tržištu, tako rezultati govore, a isto tako verujem, da će i naša reprezentacija, u dogledno vreme, biti u situaciji da je niko ne može pobediti. I da će biti u vrhu evropskog fudbala. To po svim pokazateljima i rezultatima koje novi selektor i naša ekipa pokazuju treba očekivati”, kaže predsednik FSS.

U Fudbalskom savezu Srbije najavljuju da će uskoro potpisati još jedan sponzorski ugovor koji će im omogućiti da ostvare ciljeve koje su zacrtali na početku drugog mandata.

Među mnogim zvanicama iz sveta fudbala, potpisivanju ugovora prisustvovao je i selektor reprezentacije Siniša Mihajlović koji će predvoditi orlove na predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za SP u Brazilu. Srbija će prvo odmeriti snage sa najboljom slekcijom Belgije u petak na Marakani, dok će četiri dana kasnije u Skoplju pokušati da savlada reprezentaciju Makedonije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter