0
Fudbal

Foto: STARSPORT

Mitrović rezervisao mesto u timu pred Belgiju

Objavljeno: 30.05.13 u 20:47
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Aleksandar Mitrović centralna je fudbalska figura u Srbiji. Prema pisanju medija i tvrdnji dobro obaveštenoih izvora za njega su zainteresovani Porto, Napoli, Mančester, Čelsi i još mnogi evropski velikani, a danas je u Staroj Pazovi odigrao i prvi meč za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Doduše, u pitanju je bio kontrolni meč protiv nižerazredne ekipe Dunava iz Starih Banovaca, a na tom susretu je postigao tri od ukupno četiri gola orlova. Pogotke je postizao u 12, 36. i 43. minutu, dok je konačan rezultat postavio Ivan Radovanović u 67. minutu.

To bi trebalo da bude dovoljna preporuka selektoru Siniši Mihajloviću da ga uvrsti u tim na susretu protiv Belgijanaca, koji je na programu 7. juna.

Miha je u Pazovi priliku od prvog minuta pružio ekipi koju si činili: Stojković – Tomović, Biševac, Rajković, Kolarov – Fejsa, Milivojević, Kuzmanović, Basta – Marković, Mitrović, dok su u nastvku ušli Aleksić, Petrović, Radovanović, Šćepović i Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter