0
Domaći fudbal

A sad, pravac Engleska

Objavljeno: 10.10.12 u 15:50

Pripremni period je završen i sad na red dolaze utakmice. Mlada fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je danas u Norič, gde će u petak odigrati prvi meč baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv selekcije Engleske.

Uspeh bi bio svaki rezultat s postignutim golom, ali orlići smatraju da imaju kvalitet i da pobede.

“Odlazimo dva dana ranije kako bismo se navikli na uslove, koji nas očekuju u Engleskoj. Svesni smo da igramo dve bitne utakmice, a iskustvo nas uči da će odluka pasti nakon 180 minuta igre.

Meč u Noriču moramo iskoristiti kako bismo se sa što povoljnijim rezultatom vratili u Srbiju, a za mene je to pobeda. Englezi imaju sjajnu ekipu, sastavljenu od kvalitetnih premijerligaških igrača i svakako da spadaju među najboljih pet evropskih selekcija u našem uzrastu.

Naravno, ne obaziremo se na to, skoncentrisani smo isključivo na našu igru i sa mnogo samopuzdanja ulazimo u ovaj dvomeč “, kaže kapiten orlića Slobodan Medojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter