0
Domaći fudbal

FOTO. STARSPORT

Jojić: Ostvarenje sna

Objavljeno: 18.05.13 u 23:36
FOTO. STARSPORT
FOTO. STARSPORT

Junak derbija Miloš Jojić tvdri da je znao da će biti strelac. Gol u 90. minutu koji donosi šampionsku titulu svom timu, nešto je o čemu sanja svaki klinac koji počinje da igra fudbal. Miloš  Jojić je jedan od retkih koji je to uspeo da ostvari. I to u večitom derbiju pred krcatim tribinama.

„Ostvario mi se san, šta drugo da kažem. Trebalo je da počnem meč, ali je trener Vuk Rašović odlučio da uđem u drugom poluvremenu, a ja sam sve vreme imao osećaj da ću postići gol. Čak sam mojim najbliižim prijateljima obećao da ću biti strelac. Nisam video taj detalj, ali su mi rekli i da je trener Rašović rekao kako ću ga postići. On mi je godinu i po dana bio trener u Teleoptiku i on najbolje zna šta od mene može da očekuje. Kao mali sam sanjao o ovakvom scenariju, mada nisam baš očekivao da će u pitanju biti 90. minutu, ali ovako je još slađe“ – kaže Jojič.

Strelac odlučujućeg pogotka nakon meča imao je još jednu obavezu, odlazak na doping kontrolu, koja je trajala gotovo dva sata.

„Ne znam ni ja šta sam sve popio. Vodu, sok, bezalkoholno pivo, ali nije išlo. Srećom i to se završilo i na kraju sam obavio i taj zadatak. Sad idem u Zemunelo kod saigrača, pa ćemo videti da li će biti slavlja večeras ili posle Smedereva“ – kaže Jojić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter