0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radnički protiv Zvezde hvata zadnji voz

Objavljeno: 15.05.13 u 11:51
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Danas je na programu 11. kolo Agroživ Superlige Srbije, a derbi će svakako biti odigran u Kragujevcu gde Radnički dočekuje Crvenu zvezdu.

Kragujevčanima gori pod nogama što se tiče plasmana u plej-of, a samim tim i u Jadransku ligu naredne sezone, a u goste im dolazi Crvena zvezda koja im je veliki dužnik. Naime, upravo su crveno-beli bili bolji od Radničkog u polufinalu Fajnal-fora ABA lige, a i u prvom delu sezone su prilično srećno savladali ekipu Mute Nikolića u Beogradu čime su najavili lošu seriju ekipe iz Šumadije.

Vodeći Partizan dočekuje užičku Slobodu koja se nalazi u ogromnim problemima i sve osim pobede crno-belih sa više od 30 poena razlike bilo bi iznenađenje. Vojvodina gostuje poslednjeplasiranom Konstantinu i ne bi trebalo da ima problema da dođe do nove pobede i tako nastavi da drži sudbinu u svojim rukama, dok Mega Vizura takođe ne bi smela previše da se muči sa nepredvidivom ekipom Metalca.

11. kolo, sreda, 15. maj:
18:00h Mega Vizura – Metalac
18:00h Radnički – Crvena zvezda
19:30h Partizan – Sloboda
20:00h Konstantin – Vojvodina

Tabela: Partizan 8/2, Mega Vizura 8/2, Crvena zvezda 7/3, Vojvodina 6/4, Radnički 5/5, Metalac 3/7, Sloboda 2/8, Konstantin 1/9.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter