0
Evropske lige

Vila do tri boda u poslednjem trenutku

Objavljeno: 04.05.13 u 18:19

gabb

Pet utakmica odigrano je u okviru 36. kola Premijer lige. Trebalo je da ih bude odigrano šest ali je meč između Totenhema i Sautemptona počeo sa zakašnjenjem.

Fudbaleri Aston Vile pobedili su na gostovanju Norič sa 2:1 (0:0) i polako ali sigurno ulaza u mirnu luku kada je opstanak u pitanju. Golove za Vilu postigao je Agbonlahor u 55. i 89. minutu dok je jedini gol za „kanarince“ bio delo Holta sa bele tačke u 74. minutu.

Reding je takođe odneo ceo plen sa gostovanja pošto su savldali Fulam sa 4:2 (0:1). Robson – Kanu bio je dvostruki strelac za goste u 122. i 62 minutu, dok su po gol postigli Le Fondre u 75. i Karakan u 83. minutu. Dvostruki strelac za Fulam bio je Ruiz u 70. i 77. minutu.

Vest Bromvič je dva putao vodio portiv Vigana ali je na kraju poražen sa 3:2. Domaći su stigli do prednosti golovima Longa i Mekolija, ali su Mekartur i Mekmanaman doneli gostima zlata vredne bodove u borbi za opstanak.

Mančester Siti je na gostovanju protiv Svonsija odigrao 0:0, a bez golova se završila i utakmica između Vest Hema i Njukasla.

Zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na putu M-25 za posal sata bio je pomeren početak utakmice na Vajt Hart Lejnu između Totenhema i Sautemptona, a „pevci“ su na kraju pobedili minumalnim rezultatom 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je najvredniji igrač Sparsa Geret Bejl u 87. minutu igre. Luk Šou koji je sasvim dobro odigrao celu utakmicu verovatno usled umora nije uspeo da zadrži Bejla u prodoru, a Velšanin je potom smestio loptu u mrežu gostiju.

Premijer liga, 36. kolo:

Fulam – Reding 2:4 (0:1)

Norič – Aston Vila 1:2 (0:0)

Svonsi – Mančester siti 0:0

VBA – Vigan 2:3 (1:1)

Vest Hem – Njukasl 0:0

Totenhem – Sautempton 1:0 (0:0)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter